Aug 17, 2015

Countries and their Old Names

Gk questions about Countries and their Old Names

 
1. What is the old name of Iraq ?
Answer: Mesopotamia


2. What is the old name of Iran ?
Answer: Persia


3. What is the old name of Beijing ?
Answer: Peking


4. What is the old name of Ethiopia ?
Answer: Abyssinia


5. What is the old name of Ghana ?
Answer: Gold Coast


6. What is the old name of Indonesia ?
Answer: The Dutch East India


7. What is the old name of Istanbul ?
Answer: Constantinople


8. What is the old name of Mali ?
Answer: French Sudan


9. What is the old name of Myanmar ?
Answer: Burma


10. What is the old name of Zimbabwe ?
Answer: Rhodesia